Viemärinhuoltolaitteet ja jäteastianpesukoneet Keski-Suomesta

Ficote Oy on valmistanut FICO – viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen, joten kokemus ja osaaminen alalta on vahvaa. Ficote rakentaa laadukkaita, juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia laitteita. Tuotteiden toimittamisen yhteydessä annetaan asiakkaalle perusteellinen käyttöopastus tuotteeseen.

Ficote Oy käyttää valmistuksessa laadukkaita komponentteja, joiden jälkihuolto toimii moitteettomasti. Tuotekohtaiset ohjekirjat helpottavat varaosien hankintaa ja asentamista. Suomen olosuhteisiin rakennetut laitteistot toimivat hyvin myös talvella. Laitteistoissa on tarvittavat lämpöeristykset ja lämmittimet, jotka mahdollistavat jatkuvan käytön hyvinkin kylmissä olosuhteissa.

FICO-laitteita toimitetaan myös muihin pohjoismaihin sekä Keski-Eurooppaan enenevässä määrin. Laitteen luotettavuus, ominaisuudet ja ainutlaatuiset rakenneratkaisut tekevät sen halutuksi ja kilpailukykyiseksi. Käyttäjien toiveet ja kehittämisehdotukset antavat hyvän pohjan todellisiin tarpeisiin perustuvalle tuotekehitykselle.

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.